Интернетот продолжува да биде растечки пазар за секој кој сака да започне ONLINE бизнис!

Вашите клиенти веќе ги одбраа нивните новогодишни подароци од Вашите продавници, а Вие се’ уште немате одбрано сигурен партнер за достава на вашите пратки?
Веќе имате многу нарачки кои сакате навремено да пристигнат до Вашите клиенти?
Post Express Macedonia Ви нуди сигурност и безбедност при процесирањето на секаков вид пратки кои се доставуваат навремено на посакуваната адреса низ целата територија на Република Македонија!
Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки и добијте одлична понуда изработена според Вашите потреби!
Контактирајте не и добијте понуда за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
За секоја успешна Е-трговија е потреба брза, квалитетна и навремена достава!
Пост Експрес – Пошта за сите!