Имате свој бизнис или online продавница? Потребна Ви е сигурна и навремена достава на Вашите пратки?

Имате свој бизнис или online продавница? Потребна Ви е сигурна и навремена достава на Вашите пратки?
Post Express Macedonia Ви нуди сигурност и безбедност при процесирањето на секаков вид пратки кои се доставуваат навремено на посакуваната адреса низ целата територија на Република Македонија!
Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки и добијте одлична понуда изработена според Вашите потреби!
Дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!