Известување!

Почитувани клиенти и соработници, поради технички проблеми со фиксните линии на Пост Експрес Македонија, од страна на Македонски Телеком, телефонските броеви

️ 02/15-200 и

️ 02/3125-553

денес и утре (30.11.2020 и 01.12.2020), се надвор од употреба.

 

За контакт со нашите оператори во кол центарот побарајте не на следниве телефонски броеви:

📲📞 071/204-787

📲📞 072/239-001

 

www.postexpress.mk