Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки!

Нашите вработени со нивната професионалност и грижливост овозможуваат секоја Ваша пратка да биде сигурно и безбедно процесирана од самиот прием па се до извршената навремена достава и пристигнувањето на Вашата пратка до крајната дестинација.
Успешната долгогодишна соработка со голем број реномирани компании и нивната доверба е само уште еден доказ за квалитетната соработка и заедничкиот успех, како и мотив да останеме лидери и најдобри на пазарот во услугите што ги нудиме.
Со Пост Експрес Македонија Вашите пратки се секогаш сигурно, безбедно и навремено доставени до крајната дестинација!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!