Изберете сигурен партнер за достава на пратките од Вашата ONLINE продавница!

Без оглед дали сте ONLINE продавница со долгогодишно искуство или започнувате нов бизнис, ние сме вистинскиот избор за Вас!
Ќе се погрижиме Вашите пратки да пристигнат навремено во рацете на Вашите клиенти!
Ние Ви нудиме:
➡️ Систем за следење на Вашите пратки во живо!
➡️ Центар за грижа на корисници!
➡️ Пристапни цени на нашите услуги!
➡️ Сигурност, стабилност и доверба!
Брза, едноставна и навремена достава е нашата цел!
Дознајте повеќе за поштенските услуги, контактирајте не на следните телефонски броеви:
☎️ 02/15-200
☎️02/3125-553
📲 071/204-787
📲 072/239-001
📲 072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!