Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки!

Доставата е наша задача!
Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки!
Ние Ви нудиме:
☑️Навремена и професионална достава;
☑️ Достава до поштенско сандаче;
☑️ Лична достава на сензитивни документи;
☑️ Достава на препорачани писма со повратница;
☑️ Центар за грижа на корисници;
☑️ Пристапни цени на нашите услуги;
☑️ Систем за следење на Вашите пратки во живо;
☑️ Информации за моменталната состојба на Вашите пратки;
☑️ Совети и информации за поштенските услуги;
☑️ Достава на секаков вид пратки на територија на Македонија;
☑️ Сигурност, стабилност и доверба!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲 071/204-787
📲 072/239-001
📲 072/239-002
Исто така за повеќе информации посетете ја и нашата web-страна www.postexpress.mk
Пост Експрес – Пошта за сите!
📬📨📦