Здравјето на нашите вработени и клиенти секогаш на прво место!

Во време кога со месеци се бориме со пандемијата која го зафати светот се надеваме на подобро утре и време во кое ќе се истакнуваат сочувството, грижата за другите како и колективната свест.
Post Express Macedonia од самиот почеток на пандемијата постојано се грижи за јавното здравје и здравјето на своите вработени со применување на сите предвидени мерки за заштита.
Одберете безбедност и сигурност – Одберете ги Post Express Macedonia!
Побарајте понуда и дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!