Започнувате бизнис со ONLINE продавница?

Веќе имате многу нарачки кои сакате навремено да пристигнат до Вашите клиенти?
Post Express Macedonia е најдоброто решение за Вас!
Нудиме најбрза и навремена достава на Вашите пратки со што ќе го олесниме функционирањето на Вашиот бизнис!
Контактирајте не и побарајте понуда на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!