Задоволниот корисник е наша задача!

Пост Експрес Македонија е една од водечките компании за брзи пратки, чиј раст и разој не застанува од денот на нејзиното формирање.

Нашата визија е да ја поврземе цела територија на Република Македонија, создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка.

Контактирајте не:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!
📬📦📨

Изберете сигурен партнер за достава!