До 24 часа брза и безбедна достава на Вашите пратки!

Вашите пратки на вистинското место во вистинското време!

Ние ќе се погрижиме експресно да стигнат до Вашата посакувана дестинација! 

☑️ До 24 часа брза и безбедна достава на Вашите пратки 🚀💯✔️

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk

#24/24 #ВистинскоМестоВоВистинскоВреме