Достава до поштенско сандаче!

Достава до поштенско сандаче!
Пост Експрес Мкедонија врши достава на писма, документи и секаков вид на рекламен материјал до поштенското сандаче!
Поштенската достава на рекламни материјали, брошури, флаери, рачно изработени промотивни материјали е се’уште најатрактивен начин за промовирање и стекнување на нови клиенти на Вашиот бизнис.
Дознајте повеќе за поштенските услуги, контактирајте не на следните телефонски броеви:
☎️ 02/15-200
☎️02/3125-553
📲 071/204-787
📲 072/239-001
📲 072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!