Достава до поштенско сандаче!

Вршиме достава на писма, документи и секаков вид рекламен материјал до поштенско сандаче!

Пост Експрес ви нуди можност да ја контактирате Вашата публика и да го задржите нивното внимание.

Поштенската достава на рекламни материјали, брошури, флаери, рачно изработени промотивни материјали е се’уште најатрактивен начин за промовирање и стекнување на нови клиенти на Вашиот бизнис.

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk

#postoffice #delivery #постекспрес