Доставата е наша задача!

Доставата е наша задача!
Изберете сигурен партнер за достава на Вашите пратки!
Ние Ви нудиме одлична соработка предводена од нашиот успешен тим препознаен со способноста на сите членови да работат секојдневно заедно како едно.
Брза, квалитетна и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Република Македонија!
➡️ Систем за следење на Вашите пратки во живо!
➡️ Центар за грижа на корисници!
➡️ Пристапни цени на нашите услуги!
➡️ Сигурност, стабилност и доверба!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Исто така за повеќе информации посетете ја и нашата web-страна www.postexpress.mk
Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬