Доставата е кличен фактор за Вашиот бизнис!

Започнувате сопствен бизнис и отварате Ваша ONLINE продавница?

Треба да знаете дека доставата е кличен фактор за Вашиот бизнис!

Пост Експрес Ви нуди најкавалитетна, најбрза и навремена достава низ целата територија на Република Македонија

Изверете сигурен партнер за достава на Вашите пратки!

📨📦📬

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

За повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница

www.postexpress.mk