Дознајте зошто Post Express Macedonia е Ваш вистински избор!

Новогодишната еуфорија е веќе започната, во пресрет на празниците не дозволувајте Вашите клиенти да ги чекаат долго своите нарачки и обезбедете им одлична услуга и во текот на ова празнично позитивно лудило.
Во соработка со најголемите продавници кои имаат и ONLINE услуга за нивните потрошувачи, заедно се грижиме за навремена испорака на сите нарачки.
ONLINE продавниците овозможуваат брзо и лесно купување на услуги и производи 24 часа на ден, 7 денови во седмицата.
Имате рекодрен број на нарачки кои се’уште не се испорачани, а немате сигурен партнер за достава?
Ние сме Вашето решение, со нашето долгогодишното искуство ќе Ви овозможиме безпрекорна услуга, брза, навремена достава, сигурност и безбедност при процесирањето на секаков вид пратки кои се доставуваат навремено на посакуваната адреса низ целата територија на Република Македонија!
Организацијата за време на новогодишните празници е битен фактор во Вашиот бизнис!
Дознајте зошто Post Express Macedonia е Ваш вистински избор!
Контактирајте не и добијте понуда за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!