Дали знаевте дека:

Сместен на студените води на реката Детроит, прекрасно уникатниот W.В. Westcott II е единствената пловечка пошта во САД.
Дизел бродот доставува пошта до други чамци и пловни објекти низ реката Детроит како и на самото пристаниште.
Во функција од 1948 година, овој брод има дури и маринска книжарница во која се продава сè, од разгледници до наутички листи.
Услугата за испорака “пошта во кофа” се користи со употреба на јажиња и кофи за доставување на пошта, пораки и пратки преку Големите езера.