Дали знаевте дека:

Во Калифорнија, соларните панели на американската поштенска служба напојуваат 5000 домови.
На врвот на УСПС во Лос Анџелес, објектот за процесирање на поштата поседува 38.000 соларни панели, што е доволно за да се обезбеди одржлива енергија за 5000 домови.