Вршиме прием и достава на секаков вид пратки до Вашата врата!

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200
☎️02/3152-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Ваш сигурен партнер за достава!