Вршиме брза и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Република Македонија!

Уживајте во времето поминато со Вашите најмили!

Имате вишок пакети во Вашиот дом? Се вселувате во нов стан?

Дозволете да се погрижиме за доставата на Вашите пратки.

Вршиме брза и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Република Македонија.

Контактирајте не:
☎️02/15-200
☎️02/3152-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Доставата е наша задача!

Пост Експрес – Пошта за сите!
📬📦📨