Вашите пратки се во сигурни раце!

Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со целата компанија, која е составена од искусни и амбициозни луѓе. Ние сме тим кои Ви нуди беспрекорна квалитетна и навремна достава на Вашите пратаки низ целата територија на Република Македонија.

 

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk