Вашите пратки на вистинското место во вистинското време!

Вашите пратки на вистинското место во вистинското време!

Шопинг како никогаш до сега!

Одберете ги Вашите посакувани производи од Вашата омилена ONLINE продавница додека седите дома, а ние ќе се погрижиме експресно да стигнат до Вас!

☑️ До 24 часа брза и безбедна достава на Вашите пратки 🚀💯✔️

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk