Вашите пари на вистинското место во вистинското време!

Вашите пари на вистинското место во вистинското време!

Вашата ONLINE продавница функционира одлично, а и ние заедно со неа!

Вршиме исплата на Вашите парични средства најбрзо од сите, бидејќи нашите клиенти се на прво место!

☑️До 24 часа вашите парични средства директно на вашата сметка 🚀💯✔️

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk

#24/24 #ВистинскоМестоВоВистинскоВреме