Брзо и лесно посакуваните производи до Вашата врата!

Брзо и лесно посакуваните производи до Вашата врата!
Оставете на нас да ги завршиме работите за Вас!
Избегнете ги несаканите гужви во продавниците, ONLINE одберете ги производите што Ви се потребни и очекувајте ја нивната достава преку Пост Експрес Македонија!
Се што треба да направите е да го искористите мобилниот телефон или компјутер за нарачка, а останатото е наша задача.
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲 071/204-787
📲 072/239-001
📲 072/239-002
Исто така за повеќе информации посетете ја и нашата web-страна www.postexpress.mk
Пост Експрес – Пошта за сите!