Брза, едноставна и навремена достава е нашата цел!

Успешната долгогодишна соработка со едни од најголемите продавници за спортска опрема и нивната доверба е уште еден мотив да се стремиме кон подобрување и усовршување на услугите кои ги нудиме.

Порачувајте ON-LINE од Вашата омилена продавница и очекувајте повик од нашиот курир!

Контактирајте не:
☎️02/15-200
☎️02/3152-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Доставата е наша задача!
📬📦📨

Пост Експрес – Пошта за сите!