Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Магационер”, “Администратор” (Благајна) и “Администратор” (Контрола на квалитет на достава на поштенски пратки)

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:

Оглас бр.009 – “Магационер” – Реон Скопје

 


 

Опис на работната позиција:

¤ Прием на роба во магацин

¤ Водење евиденција при прием на роба (контрола на квалитет и количини на примена роба)

¤ Правилно одржување и складирање на постоечката роба во магацин

¤ Подготовка на роба за достава

¤ Вршење утовар и истовар на роба при прием и издавање во комуникација со другите колеги од логистика

¤ Вршење попис и издавање на роба со користење на службена документација

¤ Одржување и функционално користење на магацинскиот простор

 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

¤ Добри вештини за координација и ориентација во простор

¤ Високо ниво на одговорност и концентрација

¤ Упорност, истрајност и совесност во работењето

¤ Предност имаат апликантите со претходно работно искуство во логистика и магацинско работење

 

Ние нудиме:

¤ Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим;

¤ Континуирана обука од страна на компанијата

¤ Одлична плата

 


 

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции:

Оглас бр.010 – “Администратор” (Благајна) – Реон Скопје

Оглас бр.011 – “Администратор” (Контрола на квалитет на достава на поштенски пратки) – Реон Скопје

 


 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

¤ Средно стручно образование

¤ Високо ниво на одговорност и концентрација

¤ Упорност, истрајност и совесност во работењето

¤ Познавање на англиски јазик

¤ Познавање на MS Office апликациите и користење на интернет

¤ Одлични комуникациски вештини

¤ Способност за индивидуална и тимска работа

¤ Предност имаат апликантите со претходно работно искуство

 

Ние нудиме:

¤ Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим

¤ Континуирана обука од страна на компанијата

¤ Одлична плата

 


 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV (име и презиме на апликантот) на vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака на позицијата или бројот на огласот за кој аплицирате или контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005.

Ве очекуваме!

Ваш Пост Експрес!