Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Агент за продажба”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:

Оглас – “Агент за продажба” 


 

Опис на работната позиција:

 • Директна и индиректна продажба;
 • Телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти и нивна посета;
 • Следење и грижа за клиентите;
 • Следење и известување за активности на пазарот;

 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

 • Минимум завршено средно образование;
 • Флексибилност за работа на терен;
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти;
 • Професионално однесување;
 • Организиран/а и аналитичен/а;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини;
 • Самоиницијативност и желба за учење и постигнување резултати;
 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини;
 • Планирачки и организациски способности;

 

Ние нудиме:

 • Почетна плата од 20.000 денари;
 • Можност за понатамошен професионален развој, усовршување и стекнување со професионално знаење и вештини;

 


 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV (име и презиме на апликантот) на vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака на позицијата или бројот на огласот за кој аплицирате или контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005.

 

Ве очекуваме!

Ваш Пост Експрес!