Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Кочани

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:

Оглас бр.018 – “Администратор” – Реон: Кочани


 

Опис на работната позиција:

¤ Прием и издавање на пратки

¤ Проверка на пратки

¤ Комуникација со централна база

¤ Комуникација со клиенти

 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

¤ Средно стручно образование

¤ Високо ниво на одговорност и концентрација

¤ Упорност, истрајност и совесност во работењето

¤ Познавање на англиски јазик

¤ Познавање на MS Office апликациите и користење на интернет

¤ Одлични комуникациски вештини

¤ Способност за индивидуална и тимска работа

¤ Предност имаат апликантите со претходно работно искуство

 

Ние нудиме:

¤ Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим;

¤ Континуирана обука од страна на компанијата

¤ Почетна плата 18.000 денари со дополнителни бонуси и можност за зголемување на платата до 30.000 денари

 


 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV (име и презиме на апликантот) на vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака на позицијата или бројот на огласот за кој аплицирате или контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005.

 

Ве очекуваме!

Ваш Пост Експрес!