Новости

Пет клучни прашања во врска со користењето на поштенските услуги за време на коронавирусот

Поштенските услуги во овие услови на корона кризата, се толку значајни што нивната нефункционалност или прекин би имале ослабувачко влијание врз економската безбедност, како и

Прочитај повеќе »

Благодарам на поштенските работници! Не ги заборавајте за време на пандемијата од COVID-19!

Суштински услуги за време на оваа COVID-19 криза? Дали помисливте на локалната пошта? Кога ќе ги видите поштарите/доставувачите на улица, многумина не ја гледаат големата

Прочитај повеќе »

Важноста на поштенските услуги и нивната неопходност во општеството!

Интернет-конкуренцијата има големо влијание врз побарувачката на поштенски услуги. Денес не е реткост да се комуницира со своите блиски кои се оддалечени илјадници километри, со

Прочитај повеќе »