Новости

Препораки за превенција до нашите клиенти: Како да го отворите и исчистите доставениот пакет за време на пандемијата од COVID-19

Дел од она што ја прави пандемијата на коронавирусот застрашувачка e фактот како многу дневни рутини се целосно променети, дури и за оние луѓе кои

Прочитај повеќе »