СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЕР ЗА ДОСТАВА СО ОДЛИЧНА ЗАРАБОТКА!

Поради зголемување на мрежата за продажба на поштенски услуги и достава на пратки во реоните Куманово, Битола и Крива Паланка, Пост Експрес Македонија нуди можност за секоја компанија или поединец кој има капацитет да врши продажба на поштенски услуги и достава на пратки да стане наш локален бизнис партнер. За подетални информации контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005 или можете да ни испратите mail на vrabotuvanje@postexpress.mk со Ваши податоци: име, презиме и телефонски број за контакт. Во најбрз можен рок ќе бидете контактирани и упатени со сите потребни информации од страна на нашиот тим.

Заедно можеме повеќе!

Ве очекуваме!